Chili con carne



Chili con carne

Ingredienten:


  • 1 Blik Bruine bonen
  • 1 Blikje Kidney bonen
  • 1 Blik Chili bonen
  • 1 Blikje Tomaten Puree
  • 3 Uien
  • 2 tenen Knoflook
  • Chili poeder
  • Paprika poeder
  • Peper
  • Zout
  • Cayenne Peper
  • 500 Gr Gehakt ( Half om Half )

Bereiding:


  • Snij de uien in stukjes
  • Snij de knoflook in kleine stukjes
  • Fruit de uien en knoflook aan
  • Peper en zout het gehakt
  • Bak het gehakt rul.
  • Voeg ongeveer 1 eetlepel Chili poeder toe.
  • Voeg 1/2 theelepel cayenne peper toe.
  • Voeg 1 theelepel paprika poeder toe.
  • Voeg 1/2 theelepel cayenne peper toe.
  • Voeg de bonen toe (kidney- bruine en chili)
  • Voeg de tomaten puree toe.
  • Laat het geheel 1 tot 1 1/2 uur pruttelen op een kleine vlam (roer regelmatig even door).
  • Proef even of hij op smaak is .
  • Serveertip : Bak wat broodjes in de oven besmeerd met kruidenboter.
Otje