Familie Taanman :


Erik Taanman

Hoi ik ben Erik Taanmman
Ik werk als systeembeheerder bij de Fontys Hogescholen. Daar houd ik me bezig o.a. met Backups, de SAN omgeving, VMWare en het installeren van servers.
Hobby's heb ik verschillende. Bijvoorbeeld deze website , helemaal met notepad gemaakt in php en MySql. Verder Vind ik het leuk om te tuinieren en onze eigen groenten te kweken op onze moestuin en natuurlijk vrijdagsavonds een partijtje zaalvoetballen.
Maar mijn grootste hobby is het houden en verzorgen van Koi.
Daarover maak ik nog een verhaal onder menu item "Onze vijver" (nog niet klaar).


Marieke Taanman - van Lieshout

Hallo, Ik ben Marieke Taanman. Vroeger heette ik van Lieshout. Maar ik ben al 6 jaar gelukkig getrouwd met Erik Taanman. Inmiddels hebben we 2 kinderen Anneliek en Joshua.
Vroeger zei ik vaak met een geintje: ik ga van de M.A.S. naar de H.A.S. en dan naar de was. En zo is het ook gebeurd. Naast het verzorgen van de kinderen, vind ik het fijn om onze redelijk grote tuin er als een plaatje uit te laten zien.
Ook houd ik er van om afwisselende maaltijden te serveren. (Vooral de smaken van Jamie Oliver liggen ons wel). Als het tuinseizoen voorbij is, begin ik vaak met borduren, lezen of foto's inpakken en allerlei van die klusjes.
Tot slot is het ook fijn om regelmatig met Scooby en de kinderen te wandelen. Alleen Scooby vindt het minder leuk.


Anneliek Taanman

Hoi ik ben Anneliek Taanman en al 12 jaar oud .
Mijn lievelingsknuffel is een schildpad , daar heb ik er al verschillende van. Ik houd van buiten spelen , op de trampoline springen en met mijn broertje Joshua spelen.
Als mama op de moestuin bezig is help ik haar ook graag mee , ik zie meestal de plantjes al eerder opkomen dan mama.


Joshua Taanman

Ik ben Joshua Taanman 9 jaar oud en voor papa en mama een echt handenbindertje.
Ik heb een echte boevenkop zoals papa altijd zegt. sinds kort zit ik graag bij Anneliek op de trampoline als zij springt , ik vind het wel lekker om op en neer te gaan.


Scooby Taanman

Waf woef , woef woef waf kefkef grrr.
woef waf blaf blaf .
Woef grrr grr waf.

vrij vertaald:
Ik ben Scooby Taanman , of eigenlijk Fiorella von Weinreich , ik ben een langharige zwart getijgerde dwerg tekkel. Een hele mond vol maar het betekend gewoon dat ik een mooie hond ben. Ik woon al 14 jaar bij de familie Taanman die goed voor me zorgen. Als dank ben ik heel lief voor Anneliek en Joshua , al trekken ze aan mijn oren of staart dan bijt ik nog niet (al kost dat dan wel moeite).


Otje